Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Romania Slovacia

UEFA EURO 2024: Așa a început turneul final!

România pleacă excelent în Grupa B după victoria categorică cu Ucraina

Slovacia produce surpriza în fața Belgiei în primul meci de la EURO 2024

Prima etapă a grupelor de la EURO 2024 a adus surprize și spectacol, iar România și-a trecut în cont o victorie categorică în fața Ucrainei, scor 3-0, în timp ce Slovacia a reușit o lovitură importantă în fața Belgiei, impunându-se cu 1-0.

Echipa națională a României a dominat autoritar întâlnirea cu Ucraina și a deschis scorul în minutul 26, printr-o execuție superbă a lui Dennis Man. Alexandru Cicâldău a dublat avantajul în repriza secundă, iar Nicolae Stanciu a stabilit scorul final, 3-0, în minutul 70.

În celălalt meci al grupei, Slovacia a produs surpriza și s-a impus în fața Belgiei, care este considerată una dintre favoritele la câștigarea trofeului. Singurul gol al partidei a fost marcat de Robert Bozeník, în minutul 53, profitând de o greșeală a defensivei adverse.

Rezultatele din prima etapă a Grupelor B de la EURO 2024 au adus România în fruntea clasamentului, cu 3 puncte, urmată de Slovacia cu 3 puncte, Belgia cu 0 puncte și Ucraina cu 0 puncte.

În etapa a doua a grupelor, România va întâlni Belgia, pe 22 iunie, la Köln, în timp ce Slovacia va juca împotriva Ucrainei, pe 21 iunie, la București.


Comments